Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Σε όσους αγαπησαν

Και ο ερωτας κάποτε εκεί που δεν το περιμένεις σε αγγίζει ..Πάντα ερχεται ξαφνικά..Μεσα σε ενα χαμόγελο ,σε ενα χαδι..Ερχεται και Σε φυλακιζει στον Παραδεισο και φύλακας του Παραδείσου σου γίνεται ο άνθρωπός σου ,ο άγγελος σου..

Και η μέρα σου γεμίζει χρώματα,αρώματα..Ξαφνικά τα πάντα γυρω σου αλλάζουν..Τα πάντα αποκτούν άλλο νόημα..Τα πάντα έχουν δύναμη να σε κάνουν καλύτερο..Εσύ γίνεσαι καλύτερος..Δίνεσαι, αφήνεσαι..Ο ερωτας δεν έχει λογική και γιατί να έχει?Και η καρδιά σου ξεδιπλώνεται σε μια άλλη καρδια,αφήνεται σε έναν άλλο άνθρωπο..
Κάποιος έρωτας μένει πάντα έρωτας μα αυτός σβήνει στο πέρασμα του χρόνου..Μα κάποιος γίνεται αγάπη.Και Η ΑΓΆΠΗ δεν σβήνει..Δεν χάνεται..Ο άγγελός σου θα ναι για σενα κα συ για κεινον..Δεν υπάρχεις εσύ χωρίς εκείνον και εκείνος χωρίς εσένα..Ακόμα και μακριά ,ακόμα και αν κάτι συμβει ακόμα και χρόνο χώρια να περνάς απο κείνον,τον νιώθεις,εισαι δίπλα του και η παρουσία του δίπλα σε σένα..ΕΙσαι κομμάτι αυτού που αγαπάς και πάντα θα σαι..Και κείνος κομμάτι δικό σου ..Πάντα θα κουβαλάει κάτι απο σένα.

Η αγάπη ειναι δώρο είναι ελπίδα,ανάσα,ειναι ζωή..Και ποτέ δεν σε εγκαταλειπει..

Και αν συμβει και χάσεις τον άνθρωπο που σου την πρόσφερε,αυτό που σου δωσε δεν χάνεται.. Νομίζεις ότι έχασες την αγάπη ..Η αγάπη δεν χάνεται γιατί μέσα απο αυτή εσύ εγινες ο άνθρωπος που είσαι τώρα...Μέσα απο αυτή και μεσα σε αυτή έγινες καλύτερος άνθρωπος..Κράτα την αγάπη και ποτέ μα ποτέ μην ξεχάσεις ότι εσύ την ένιωσες..Κρατα την και τιμησέ την όπως της αρμόζει..Με μια θέση στην καρδια σου..

5 σχόλια:

Wicca είπε...

Μία γνωστή μου λέει:'Όταν αγαπάς μια φορά, αγαπάς για πάντα'

mar9659 είπε...

Αγαπητή μου Ευριδίκη!!!
δεν θα σχολιάσω σήμερα για το
ιστολόγιο σου που το βρίσκω πολύ
εδιαφέρον....
Απλά σου αφιερώνω τους παρακάτω
στίχους...

Τι είναι αγάπη;
Δεν είναι συμπόνια μήτε καλοσύνη...
Στην συμπόνια είναι δύο,
αυτός που πονά κι αυτός που συμπονάει.
Στην καλοσύνη είναι δύο,
αυτός που δίνει κι αυτός που δέχεται.

Μα στην αγάπη είναι ένα.
Δεν ξεχωρίζουν.
Το εγώ και εσύ αφανίζονται
Αγαπώ θα πεί ΧΑΝΟΜΑΙ
(Ν.Καζαντζάκης)
Με αγάπη και εκτίμηση✿♫♥♪♫

Katerina είπε...

Η αγάπη είναι ένα δώρο!!
Πάρτο και κράτησε το προσεκτικά...
χάρισε το εκεί που αξίζει...


καλημέρα!

Maria Nefeli D είπε...

Γλυκιά μου Ευριδικη ή αν μου επιρρεπείς να σε λέω μαμά γιατί έτσι σε νιώθω πέρασε από το μπλογκ μου το ιδιωτικό και διάβασε την ανάρτηση μου γιατί σου έχω ένα αντίο και ένα μεγάλο ευχαριστώ που με δέχτηκες στην αγκαλιά σου όπως είμαι και ανοιξες την καρδιά σου για να με ακούσεις..

Σε ευχαριστώ για όλα και μην ξεχάσεις ποτέ πως σε αγαπάω. Μου λείπει πολύ η απουσία σου!! Εύχομαι όλοι να σται καλά με υγεία.

Μαράκι

Ναταλία είπε...

Αγαπητή μου Ευριδίκη.. Όσα γράφεις είναι πολύ όμορφα και με αγγίζουν πραγματικά.. Η συγκεκριμένη ανάρτηση απευθύνεται "σε όσους αγάπησαν" όπως γράφεις και γι'αυτό επέλεξα να σχολιάσω εδώ.. Συμφωνώ με όσα έχουν λεχθεί περί αγάπης, καθώς και με το σχόλιο της Γουΐκα στις 20 Σεπτεμβρίου: "όταν αγαπάς μια φορά, αγαπάς για πάντα". Θα ήθελα όμως να προσθέσω και τον δικό μου μικρό και όσο πιο περιεκτικό ορισμό γίνεται για την αγάπη, με τον οποίο ταυτίζομαι εγώ περισσότερο.. Ελπίζω να συμφωνείς εσύ και όσοι έχουν αγαπήσει και έχουν χάσει ίσως αυτούς που αγάπησαν και προσπαθούν πια να εξηγήσουν την αγάπη, όσο αυτή μπορεί να εξηγηθεί με λόγια φυσικά... :

"Αγάπη είναι να συγχωρείς τα ασυχγώρητα"..

Καλό σου απόγευμα..