Κυριακή, 24 Μαΐου 2009

Αφιέρωμένο -ας μου επιτρέψουν από το λίγο που τους "ανάγνωσα"-σε μια γυναίκα και στον άντρα της


Αυτή η ανάρτηση είναι αφιερωμένη στην "Αχτίδα"και στον Κύριο Δημήτρη με όλο το σεβασμό που μπορώ να έχω και αν τους ενοχλεί μπορούν να μου πουν να την κατεβάσω και θα το κάνω άμεσα..Δεν υπήρχε καμία πρόθεση να βλάψω ή να δημιουργήσω θέμα..
Απλά δεν υπήρχε άλλος τρόπος να τους πω πως είναι πραγματικά αχτίδες φωτός που πρέπει να ακολουθήσουμε..Και ήταν ο μόνος τρόπος να πω"Σας ευχαριστώ"...

Βασικά θα κάνω την αρχή από το σχόλιο που έκανε στο blog μου πριν λίγο..
"Στόχος..νίκη..ανάλογα τι βλέπεις στόχο και τι νίκη στη ζωή σου ...Για μένα είναι το να ζυγίζεις στη ψυχή σου μέσα τα αισθήματα που την γεμίζουν και να λες : είμαι καλά!..το να φθάνεις στο τέλος της πορείας σου , να κοιτάς πίσω και να λες..έζησα! ..να νοιώθεις την ηρεμία της ολοκλήρωσης, να κοιτάς πλάι σου τη νύχτα στο μαξιλάρι και να λες : Αυτός είναι..να πηγαίνεις στη δουλειά σου με χαρά και να λες: Αυτή είναι.."

Μέσα μας όλα τα ζευγάρια αυτό θέλουμε,μέσα μας όλοι αυτό ονειρευόμαστε,μέσα μας σε αυτό πιστεύουμε αλλά κάπου χανόμαστε..
Εσείς όμως κρατάτε κάτι από τη χαμένη νιότη τη δική μας..Ονειρεύεστε..Μπορείτε και ονειρεύεστε .Ζείτε..Προσπαθείτε και ελπίζετε και πιστεύω ότι και προβλήματα που παρουσιάστηκαν βρήκατε τον τρόπο να τα ξεπεράσετε,να τα υπερβείτε..Θα πρεπε εσείς και όλοι εσείς που μαθατε τον τρόπο να τα καταφέρνετε να γίνετε οδηγοί των νέων ζευγαριών αλλά και γιατί όχι και των παλιών που χάνουν σιγά σιγα την επικοινωνία τους..
Σας θαύμασα για την αισιοδοξία σας μέσα απο τα γραπτά σας και τώρα σας θαυμάζω για ότι μπορείτε να διδάξετε..

Εύχομαι να είστε πάντα αχτίδες φωτός για τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας-αλλά και εμάς να γεμίζετε αισιοδοξία- και να συνεχίσετε να είστε τόσο ζωντανοί και γεμάτοι ενέργεια..

4 σχόλια:

αχτίδα είπε...

Καλημέρα , καλημέρα ..με ξάφνιασες , έκαν πρωινό σερφάρισμα και έπεσα επάνω στην ανάρτηση σου , πρωινό δωράκι , με συγκίνησες σ' ευχαριστώ πολύ.Είπα αυτό που αισθανόμουνα , να ξέρεις οτι πάντα αυτό κάνω καλη μου και χαίρομαι που προέρχεσαι απο τέτοια οικογένεια.Παιδιά που έννοιωσαν την αγάπη απο τη ..κούνια τους μόνον αγάπη μπορούν να προσφέρου.

Ευριδίκη είπε...

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια..
Αλλά και γω μέσα από την καρδιάμου έγραψα ό,τι ένιωσα..Να είστε πάντα καλά.

α ν ε μ ώ ν η είπε...

…Διαβάζοντας την ανάρτηση σου, αφιερωμένη σε δυο ιδιαίτερα αγαπητούς φίλους ..(την axtida και τον Δημήτρη..) με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη..
...από όλα τα κείμενα σου, διαπιστώνω ότι έχω να κάνω με ένα ιδιαίτερα τρυφερό ευαίσθητο άτομο..
Με αρέσει ο τρόπος γραφής σου είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος…
Καλή σου μέρα θα τα ξαναπούμε και να είσαι καλά….

Ευριδίκη είπε...

Ανεμώνη θεωρώ ότι ανθρώπους που γεμίζουν αισιοδοξία τρυφερότητα και ηρεμία άλλους ανθρώπους με τον πηγαίο και καθόλου επιτηδευμένο ψεύτικο λογο τους πρέπει να τους το αναγνωρίζουμε..Και αυτό ήθελα να κάνω..Να τους ευχαριστήσω για ό,τι μου προσφέρουν κάθε φορά που διαβάζω τις αναρτήσεις τους..Εισαι τυχερή που έχεις αυτούς τους 2 ανθρώπους φίλους και εύχομαι τα καλύτερα για όλους σας