Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

για να δειτε πως περνάμε



Αυτές τις μέρες χάθηκα,αλλά ζω κάπου στη νησιωτική Ελλάδα και καταλαβαίνετε..Κάθε μέρα για μπάνιο από το πρωί μέχρι το βράδυ,μετά ταβερνάκι για κανα ουζάκι ή μπυρίτσα με φίλους που έρχονται από μακριά για διακοπές και θέλουν να μας δουν-όχι σπίτι αλλά έξω "για να μην σας ταλαιπωρούμε,εξάλλου το καλοκαίρι έξω θελει"είναι η γνώριμη ατάκα πια-και τώρα τις τελευταίες μέρες φιλοξενούμε και κόσμο στο σπίτι(αυτοί είναι οι πρώτοι γιατί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού,έπονται και άλλοι)..Μια χαρά περνάμε δεν παραπονιέμαι..
Βασικά πέρασα να πω μια καλημέρα αλλά σκέφτηκα γιατί όχι να μην σας ενημερώσω για το πως περνάμε..Και αυτό κάνω..Παράδειγμα το τραγούδι που αναρτησα το ακούσαμε χτες ίσαμε 20 φορές και άλλες τόσες το χορέψαμε..Βλέπετε είχαμε πάει για φαγητό σε μια ταβέρνα παραθαλάσσια και ήσυχη με τα ξαδερφια μας(που φιλοξενούμε όπως σας είπα παραπάνω )και μέ ένα ακόμα φιλικό ζευγάρι..Ησυχία ήθελαν..Που να ήξεραν(για μας συνηθισμένο εδώ )τι θα γινόταν και που τελικά έγινε υπέροχο έτσι όπως έγινε για όλους γιατί το διασκεδάσαμε και περάσαμε υπέροχα θα 'λεγα....
Λοιπόν στο ταβερνάκι που είμασταν,εκεί που είμασταν μετρημένοι στα δάχτυλα των χεριών η παρέα μας έγινε πολυπληθέστατη..Ξέρετε τώρα πως είναι αυτά..
_"΄Βρε εδώ είσαστε ακόμα;Και μεις νομίζαμε ότι την κάνατε για πάνω;"έλεγαν κάποιοι φίλοι νησιώτες που είχαν καιρό να μας δουν και μας έλεγαν αμέσως μετά την έκπληξη τους:
-"είμαστε εδώ με κάποιους φίλους"έκαναν τις συστάσεις ενώναμε τραπεζια και τσουπ,και μεγαλώναμε καθώς εδώ έτσι είναι..Βρήκες καλή παρέα κάθεσαι.. Με τα πολλά και με τα λίγα γίναμε τριάντα άτομα..
..Έ λίγο η παρέα,λίγο η ζέστη,λίγο οι μπυρίτσες οι παγωμένες ,λίγο η δροσιά της βουτιάς στη θάλασσα, και να μαστε στο κέφι..Και από το μεσημέρι κατά τις τρεις που πήγαμε , το διαλύσαμε στη μία τη νύχτα..

Τώρα οι υπόλοιποι πήγαν για καφέ εκαι γω περιμένω να ξυπνήσουν και τα παιδιά και να πάμε πάλι για μπάνιο και φυσικά ούτε ξέρω τι ώρα θα γυρίσουμε..

Καλές διακοπές σε όλους και πάντα χαμόγελα..Στο καλοκαίρι μόνο τέτοια αρμόζουν..

Δεν υπάρχουν σχόλια: