Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

κλείσε τα μάτια



"Κλείσε τα μάτια και θα μαι εκεί..Δίπλα σου..Να σου κρατάω το χέρι..Ασε με να έρθω να διώξω τις σκιές που βαραίνουν την ψυχή σου..
Κλεισε τα ματια σου και άσε με να σε ταξιδεψω πίσω ,εκεί που η αγάπη μάς τύλιγε
Κλεισε τα μάτια και άσε με να έρθω δίπλα σου και να πάρω τα δικά σου χέρια μέσα στα δικά μου,να πάρω τη θλίψη που σκοτεινιάζει το πρόσωπό σου
Κλείσε τα μάτια σου και άσε με να έρθω και να σου δώσω την ελπίδα που έχασες

Κλείσε τα μάτια και άσε με αν σου δείξω τον Παράδεισο που χάνεις κάθε φορά που αφήνεσαι και ταξιδεύεις και αφήνεσαι στην κόλαση..


Κλείσε τα μάτια και αφέσου στην αγάπη που υπάρχει δίπλα σου..Νιώσε την στο χαμόγελο των μικρών παιδιών΄,στον αέρα,στο χαμόγελο των ανθρώπων που σε νοιάζονται..

Τίποτα δεν τελειώνει αν δεν τελειώσει πρώτα το φως της ελπίδας μέσα μας..Αν δεν θέλουμε εμείς να τελειώσει..

Κλείσε τα μάτια και θυμίσου..

Μακάρι να θυμάσαι..

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και η ελπιδα πεθαινει τελευταια...

Φως στα όνειρα είπε...

Διφορούμενο σχόλιο..Και η ελπίδα κάποτε πεθαίνει..Ακρως πεσσιμιστικό,Καρυωτακικό θα έλεγα..Αν πάρουμε την άλλη πλευρα την κρατάμε πάντα μέσα μας..Αν πεθάνει ,τελειώσαμε..Και δεν αξίζει να τα παρατάμε..Ο μονος τρόπος να μη χάνουμε την ελπίδα είναι να θυμόμαστε για ποιο λόγο επιλέξαμε να ελπίζουμε και να περιμένουμε το καλύτερο στη ζωή μας..

Kαλό βράδυ inMUSIClost

Υάδα είπε...

Δεν υπάρχει τέλος. Υπάρχει η συνέχεια με άλλη μορφή. Αυτό πάντα πιστεύω, ίσως από εγωιστική άποψη, γιατί θέλω έτσι να βλέπω τη ζωή και τη συνέχεια.

Πάντα ήθελα όσα έγραφα να τα διαβάζει ο αποδέκτης για τον οποίο γράφονται... Εύχομαι το ίδιο να συμβεί και με τη δική σου ανάρτηση..

Καλό ξημέρωμα Ευρυδίκη μου. Καλή Κυριακή να έχεις :-)

Πάνος είπε...

Κλείνω τα μάτια και νοιώθω τις αχτίδες του ήλιου να φωτίζουν τα δικά σου μάτια... και μέσα από αυτά... βλέπω τον κόσμο όλο...

Την καλημέρα μου

Κωνσταντίνος Κόλιος είπε...

Κι όμως αυτά τα απλά και όμορφα είναι συνήθως τα πιο τρομακτικά.
Κλείνω τα μάτια σημαίνει εμπιστεύομαι κι αυτό το κυρίαρχο στοιχεία σήμερα λείπει.
Σε μιά εποχή που δεν πιστεύουμε καν τα αυτιά και τα δικά μας μάτια.
Πως να εμπιστευτεί κάποιος τον εαυτό σου στις προθέσεις κάποιου άλλου, όταν κι αυτές τις ίδιες του τις προθέσεις ο άλλος μπορεί να μη τις γνωρίζει ακέραια.

Καλή Κυριακή

Φως στα όνειρα είπε...

Υάδα μου όλα αυτα είναι για όλους/..Είναι λογια που μπορούν να ειπωθουν από τον καθένα μας για ότι αγαπάμε..Για κάποιον φίλο,συντροφο,αδερφό,γονέα..Και εγώ πιστέυω ότι το διάβασαν οι αποδέκτες μου..
Καλο απόγευμα Υάδα μου...

Φως στα όνειρα είπε...

είναι από τις πιο ωραιες καλημέρες που έχω "ακούσει" να συνοδευονται με τα πιο ωραία λόγια..
Ελπίζω στα μάτια που κοιτάς να βλέπεις τον ήλιο πραγματικά..

Καλησπέρα Πάνο

Φως στα όνειρα είπε...

Το θέμα είναι να ρισκάρεις και να ξέρεις ότι μπορέι και να χάσεις..Ίσως ο άνθρωπος δίπλα σου αποδειχτεί "χρυσάφι"μπορεί όμως και να είναι απλά ψευτικος..Αν είναι το πρώτο θα χαρείς με την επιλογή..Αν είναι το δευτερο θα πληγωθείς αλλά την επόμενη φορά θα είσαι πιο προσεκτικός..Ετσι είμαστε φτιαγμένοι και έτσι προχωράμε στη ζωή..Είναι στη φύση μας..Αν δεν ρισκάρουμε και δεν εμπιστευτούμε δεν θα μαθουμε ποτέ την αληθινη αξία του άλλου..Αν δεν το κάνεις ποτέ δεν θα μπορέσεις να αφεθείς ούτε καν στον ίδιο σου τον εαυτό..

Καλο απόγευμα Κωνσταντίνε

Ελενα καπακιώτου είπε...

κλεινω τα ματια...
και η ψυχη ,με παιρνει
σε μακρινα ταξιδια....

μα μολις τα ανοιξω!!!
αμεσως τα ξανακλεινω!!!!
θελω να συνεχισει το ταξιδι μου....

καλο απογευμα φιλη μου...


εγω θα συνεχισω το ταξιδι μου....

mariposa είπε...

αν κλεισεις τα ματια σου περιμενοντας εκεινον τι πιστευεις οτι θα ακουσεις??πιστευεις οτι θα ερθει??τι θα σου πει??θα σε κανει να νιωσεις το ιδιο ασφαλης οσο εκανες εσυ εκεινον με τα ομορφα λογια σου???

Φως στα όνειρα είπε...

zinaa Kapa συνέχισε το ταξίσι σου και ελπίζω να φτάσεις εκεί που ποθείς..
Καλό απόγευμα

Φως στα όνειρα είπε...

mariposa μου σημασία έχει αν μπορούμε να τα λέμε..Είμαι σίγουρη ότι ακόμα και αν ο αποδέκτης δεν πει τίποτα θα νιώσει τα λόγια που βγαίνουν από την ψυχή και έτσι θα νιώσει ότι υπάχει κάποιος που πιστεύει σε αυτόν και γι΄αυτόν..

καλό μεσημέρι mariposa

Γιάννης Παππάς είπε...

κλείσε τα μάτια και ονειρέψου

ταξιδι κανε στη φαντασία

καλη σου νυχτα