Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Παραιτούμαι..



"...Κοιταξε για τελευταια φορά πίσω πριν τα βήματα αργά οδηγήσουν σε άλλο δρόμο ..Κοντοστάθηκε ..Κατι κρατούσε πίσω την καρδια..Αλλα η λογική δεν αφηνε περιθώρια επιστροφής..Και να το πάλευε τι θα άλλαζε;Όλα πια είχαν τελειώσει ..Εδώ και πολύ καιρό.Δεν το έβλεπε, δεν το παραδεχόταν..Δεν είχε σημασία.Είχε τυφλωθεί από την αγάπη που ένιωθε και ήξερε καλά ότι ήταν μονόπλευρη αλλά επέμενε και έδινε την ψευδάισθηση στους άλλους ότι όλα είναι καλά..Πόσο θα κρυβόταν ακόμα;Δεν αντεχε αλλο ,δεν μπορούσε αλλο να συγχωρεί..Με τι όπλα πια να πολεμούσε;Αλλη μια φορά θα πληγωνόταν..
-Παραιτούμαι ξεστομισε αλλα είχε παραιτηθεί εδω και καιρό ..Δεν αντεχε άλλο την υποκρισία..Και τωρα ήταν έξω από την πόρτα πια..'Εφευγε..Εδώ και καιρό είχε φύγει από την ελπίδα να τα βρούνε..Δεν υπήρχε τίποτε άλλο πια να πουνε..
Πόσο ακόμα θα αφηνόταν σε έναν ερωτα ,μια αγάπη που μόνο δάκρυα έδινε και πόνο..Αλλά και τι περίμενε να βρει κλείνοντας πίσω την πόρτα;
-Που να σε πάρει μυαλό.καρδια και αγάπη..Που παω;,τι κανω..Με χρειαζεται.."
"Πισωγύρισμα χωρίς νόημα..Κοιταξε το άδειο σπίτι.Γυμνόαπό άλλη ανθρώπινη παρουσία.Αν είχε ανάγκη θα ήταν εκεί..Και όμως δεν ήταν πουθενα.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ..ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ και η μοναξιά έκλινε όλο και περισσότερο στην εγκαταλειψη..
Πήρε τη βαλίτσα,έσφιξε τα δάχτυλα ,'εκλεισε την καρδια και 'ανοιξε την πόρτα..Ο θορυβος της κλείνοντας αραγε να ανοιγε έναν νέο κύκλο ζωής;Ποιος ήξερε..

Και στον ουρανό η ανατολή χαμογελούσε..

10 σχόλια:

Πάνος είπε...

Το δύσκολο είναι να σε κάνουν να αγαπήσεις και μετά να σε προδώσουν... Εδώ ο Ιούδας πρόδωσε τον Ιησού, πόσο μάλλον ένας άνθρωπος... έναν άλλο!!!!!!!!

Καλό ξημέρωμα να έχεις Ευριδίκη

Φως στα όνειρα είπε...

Το δύσκολο που αναφέρεις γίνεται ακόμα δυσκολότερο για μένα όταν πλέον πέρα από την εγκατάλειψη του άλλου κουβαλας και το δικό σου σταυρό με τις δικές σου ενοχες Πάνο αλλά και τα γιατί αφέθηκες να αγαπήσεις τον ανθρωπο που σε πρόδωσε..

επίσης καλό ξημέρωμα να έχεις..

Εύα Παραδείσου είπε...

Ευριδίκη μου η αγάπη φέρνει αγάπη... Ότι αξίζει δε θα χαθεί ποτέ... Κι ότι μένει δίπλα μας αξίζει. Καμιά φορά ίσως να μη μας εκτιμούν όταν όμως εκτιμάμε τον εαυτό μας θα βρεθεί κι ο άνθρωπος που θα μας εκτιμήσει :)

mariposa είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ , πολυ συναισθημα...καποιες γυναικες δεν εχουν την δυναμη να το κανουν..αυτο μονο κραταω..αυτες που τα καταφερνουν βρισκουν το δρομο τους..

ευριδικη δυναμη!!! και τα λαθη μας ας ελπισουμε τουλαχιστον να μην επαναληφθουν.....

Κωνσταντίνος Κόλιος είπε...

Αν τα αισθήματα κάποιου κάνουν τον κύκλο τους, μεταστραφούν και γυρίσουν, πρέπει με αποφασιστικότητα να τα σεβαστή και να τα ακολουθήσει μέχρι την έξοδο, αυτό που λέμε το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Ειδάλλως θα εγκλωβιστεί μεταξύ αυτών που ένιωθε πριν κι αυτών που νιώθει μετά κι αυτό είναι τέλμα. Δεν έχει πλέων ούτε να προσφέρει αληθινά ούτε να πάρει.

Καλημέρα Ευρυδίκη

Φως στα όνειρα είπε...

Ακριβώς έτσι είναι Ευα μου..Πολλές φορές απορώ με γυναίκες αλλά και με άντρες που κάθονται εκεί που δεν τους εκτιμούν..Είναι παράλογο για μένα..
Ίσως δεν μπορώ να κατάλάβω το γιατί το κάνουν αυτό επειδή δεν είμαι έτσι..Αν δεν σε εκτιμάνε αλλά εκτιμάς τον εαυτό σου φέυγεις..όπως και η γυναίκα της ιστορίας μου.. Απλά ανοίγεις την πόρτα και φεύγεις..Αν υπάρχει αυτοσεβασμός και αυτοεκτίμηση αυτό κάνεις..
Καλό απόγευμα Ευα μου

Φως στα όνειρα είπε...

mariposa μου και εμένα μου άρεσε πολύ..΄Πολλές φορές όταν μου αρέσει ένα κομμάτι το κάνω ιστορία..
Και πάντα να κρατάς αυτό που είπες:
Αυτές που φευγουν από εκεί που δεν τις εκτιμούν πάντα τακαταφερνουν απλά γιατί έχουν περισση δύναμη να παλέψουν

καλό απόγευμα να έχεις

Φως στα όνειρα είπε...

Ακριβως έτσι είναι Κωνσταντίνε..Αν μένεις ενώ ότι νιώθεις έχει τελειώσει εγκλωβίζεσαι..Όπότε το μόνο που μπορέις να κάνεις είναι να φύγεις..

Καλό βράδυ

Υάδα είπε...

Με παρέσυρες σε μια εικόνα που ισοδυναμεί με αμέτρητες λέξεις..
Μάλλον τον τελευταίο καιρό μου συμβαίνει πολύ συχνά αυτό και πρέπει να ομολογήσω πως δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά.
Πιστεύω πως η αγάπη δε χάνεται... απλά η ρουτίνα την καλύπτει..
Άραγε υπάρχει τρόπος για αλλαγή;

Καλό σου βράδυ Ευρυδίκη μου :-)

Φως στα όνειρα είπε...

αν περιμένεις από μένα να σου δώσω μια απάντηση Υάδα μου άσε..Θαλασσα θα τακάνω και λάθος απαντηση-συμβουλή θα δωσω..Πάντως Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που όταν κάτι δεν παει καλά και το βλέπω αλλα αγαπάω πολύ ,δινω,δίνω και ξαναδίνω ευκαιρίες στην αγάπη για να ξαναζωντανέψει αλλά αν δω ότι η αγάπη είναι μονόπλευρη και το μόνο που κερδίζω είναι πόνος και απογοήτευση ,τότε....

Το χω κάνει στη ζωή μου και όσο και να με πόνεσε , αν ξαναχρειαζόταν, είμαι σίγουρη ξεροντας καλά τον εαυτό μου ,ότι θα το ξανάκανα..Ειναι κρίμα να βασανίζεσαι και συ και ό άλλος..

Φιλιά πολλά Υαδα μου και καλό Σαββατοκύριακο..Ε, και να χαμογελάς..