Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!

Και επειδή μεσα στα δύσκολα σαν χώρα έχουμε και καλές στιγμές ας μην ξεχνάμε και την Εθνική μας ..Ας θυμηθούμε λίγο σκηνές του 2004 και ας χαρούμε τη νικη μας που μας πάει στο MΟΥΝΤΙΑΛ του 2010 στην Ν.Αφρική..



Τουλάχιστον τα πάμε καλά έξω σε αθλητικό επίπεδο και δη σε ομαδικά παιχνίδια..(μην ξεχνάμε και τις εθνικές νεων σε μπασκετ και ποδόσφαιροκαι τις πρωτιές που μας δώσανε)και ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά με τα παιδιά του ΡΕΧΆΓΚΕΛ(ε οι άντρες μπορεί να τον κρίνετε αυστηρά - εσείς ξερετε περισσότερα περί ποδοσφαιρικών -αλλά αφήστε και μας τις γυναίκες να πούμε ότι "2 ομάδες έφτιαξε ,και τα κατάφερε να τις οργανώσει και να μαστε τώρα με το εισιτήριο στο χέρι,οπότε "κάτι ξέρει,κάτι ξέρει")..Μην ξεχνάμε ότι και χτες μας είχαν σαν αουτσαιντερ και να μαστε τώρα στην πόρτα του ΜΟΥΝΤΙΆΛ..Και στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις..Μπάλα είναι και γυρίζει!!!!


και το γκολ του Σαλπιγγίδη!!!!


Καλη τύχη στους ποδοσφαιριστές μας ..Και ποιος ξέρει το μελλον τι θα φέρει;

7 σχόλια:

aris είπε...

Μπραβο στην Εθνικη για την τοσο σπουδαια προκριση!!Τα καλυτερα ευχομαστε και στη Νοτιο Αφρικη!!Η προσπαθεια μετραει !!καλημερα!

Φως στα όνειρα είπε...

Ακριβώς Άρη..Βέβαια και όλα θα παιχτουν στην επιλογή των αντιπάλων μας ..(Αν θυμάμαι καλά θα γίνουν 8 όμιλοι των τεσσάρων)..Ισως, με το πάθος τους με την ορμή και με την ελληνική τρίπλα να μπούμε στους 8 και γιατί όχι στους 4 και μετά όπου πάει..Όλα είναι πιθανά είπαμε..Μπάλα είναι και γυρίζει..
Καλή σου μέρα!!

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Δεύτερη φορά που φτάνουμε στα τελικά, ας ευχηθούμε να μην αρχίσουμε όπως την προηγούμενη, αν και βλέπω πολύ ανεβασμένη την Εθνική.
Φιλιά.

Φως στα όνειρα είπε...

Και γω απεύχομαι μια κακή αρχή όπως και όλοι οιΈλληνες..Αληθεια όταν κληρωθούν οι ομαδες και οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα υπάρχει καποια πιθανότητα να κάνετε το αστρολογικό προφίλ της πορείας;(Μια ιδέα έριξα..)

ΚΑΛΌ ΑΠΌΓΕΥΜΑ

Υάδα είπε...

Τα καλύτερα έρχονται! Και είμαι σίγουρη πως θα έρθουν ανεξαρτήτως έκβασης.

Σε φιλώ :-)

nice είπε...

Good luck to your players.
Thanks for your comment on my blog; I will read the book that you suggested.
Nice

Φως στα όνειρα είπε...

Nice goodmorning..Thank you-in the name of all of us-for the wishes about our team..Is important for any country to have victory in any stadium(political,athletic,cultural)when it has the abillity to do it.As for the book,you are going to love it..It's so simple wrotten but full of meaning of love..

Have a nice day and keep smilling