Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011

ΠαλεύωΠαλεύω για μένα
Παλέυω να ζήσω
Παλεύω να ξεπεράσω τις δυνάμεις μου
να αντέξω σε ότι έρχεται κάθε μέρα
Παλεύω να χαμογελώ ακόμα και όταν οι μέρες μου είναι κρύες και σκοτεινές
Παλεύω να διώχνω τα δάκρυα από τα μάτια των ανθρώπων που αγαπώ
Παλέυω να μαι δυνατή γιατί αν λυγίσω δεν θα μαι εγώ..
Παλεύω να ισοροπώ τη λογική με το συναίσθημα
Παλεύω μέσα μου με τον ίδιο μου τον εαυτό..
Είναι δυσκολο να γράφω για μένα,να με εξηγώ γιατί ποτέ και καμία στιγμή δεν είμαι η ίδια.
Είναι δύσκολο να γράφεις για τον εαυτό σου γιατί γράφοντας για αυτόν πρέπει να αντιμετωπίσεις και τη σκοτεινή σου πλευρά και γω παλεύω να το κάνω αυτή τη στιγμη καθώς θέλω να φανώ στα μάτια σας αρεστή..Ανθρώπινη φιλαυτία και γυναικεία φιλαρέσκεια που θέλει να είμαι τέλεια για σας ..Αλλά δεν είμαι..Παλεύω να μαι τέλεια μα δεν είμαι..Εχω κρυφή σκοτεινή πλευρά που πολλές φορές με τρομάζει όταν έρχεται στην επιφάνεια.. Βλέπω ότι όπως αγαπώ μπορώ και να μισήσω,ότι όπως κλάιω από λύπη μπορώ και να χαμογελάσω όταν κάποιος υποφέρει,ότι μπορώ να δείχνω προς τα έξω καλοσύνη και ταυτόχρονα να θέλω να γίνω κακιά και εριστική..ότι μπορώ να γίνω δαίμονας όσο εύκολα μπορώ να είμαι άγγελος..Όμως το παλέυω..Γιατί; Γιατί απλά αυτός είναι ο ρόλος μου..Να παλεύω κάθε μέρα για να είμαι Άνθρωπος..

3 σχόλια:

Lonely είπε...

Μέσα από τη μικρή, απλή καθημερινότητα αποδεικνύουμε -είναι η αλήθεια- το αν και πόσο << Άνθρωποι >> είμαστε..
Πολύ όμορφη ανάρτυση.
Να σαι καλά..

Φως στα όνειρα είπε...

Αν δεν πάλευα με το θεριό που κρύβω μέσα μου και αν ο καθένας από μας δεν το κανε,αν όλα ο εαυτός μας ήταν μονόπλευρος και μονοδιαστατος τότε η αλήθεις έιναι ότι θα παραμέναμε πάντα στάσιμοι καιδεν θα είχαμε τη χαρά να νιώθουμε ότι καταφέραμε να ξεπεράσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό

Ηelectra είπε...

Πάντα πάλευες παλεύεις και πάντα θα παλεύεις. Αλλά αυτό είναι που σε κάνει αυτό που είσαι... Μία γυναίκα που δεν έμαθε να παραιτήται εκεί που άλλοι έχουν ήδη λυγίσει... Αυτό είσαι εσύ και μην αλλάξεις ποτέ, ο κόσμος χρειάζεται ανθρώπους σαν εσένα, να μας υπενθυμίζουν ότι, η δύναμη βρίσκεται μέσα στη θέλησή μας.